Aanmelden lezingen Fundament Fysiotherapie

Leuk dat jullie een lezing van Fundament Fysiotherapie willen volgen. De contactpersoon/praktijkhouder kan hieronder zijn gegevens invullen en een lezing selecteren. Willen jullie meerdere lezingen volgen dan graag per lezing het aanmeldformulier invullen. Heb je een voorkeur voor een andere locatie dan je eigen praktijk geef dit dan aan bij het vakje ‘Opmerkingen’ van het aanmeldformulier. Indien dit kosten met zich meebrengt, zijn deze voor de deelnemers.
De bedoeling is er een leerzame avond van te maken en naast het opdoen van nieuwe kennis je eigen handelen te spiegelen aan de aangeboden kennis.

AANMELDFORMULIER:
De datum en starttijd van een lezing kan je zelf bepalen. De vroegste starttijd is 09.30 uur en de laatste eindtijd 22.00 uur.
Let op! Tussen de dag van aanmelding en de datum van de lezing moet minimaal 4 weken zitten. Klikt eerst hieronder naast ‘Keuze lezing’ de door jou gekozen lezing aan, daarmee ‘opent’ dan gelijk ‘de kalender’ en kan je jouw datum en starttijd van de lezing aangeven. 

De lezing Collageen bindweefsel is door het KNGF geaccrediteerd voor 4 punten en de lezingen Gewrichtskraakbeen en Lumbale disci intervertebrales beide voor 3 punten voor de registers Algemeen fysiotherapeut en Manueeltherapeut.