Aanmelden lezingen Fundament Fysiotherapie

Bij voorkeur worden de lezingen gegeven op je eigen praktijk. Je stelt zelf de deelnemers samen, dit kunnen alleen collega’s zijn van jouw praktijk, maar ook een combinatie van collega’s van meerdere praktijken. Het maximaal aantal deelnemers is vijftien, dit om interactiviteit te waarborgen. De datum waarop jullie een lezing willen volgen, spreken jullie onderling af en zo ook de starttijd van de lezing en dit geef de contactpersoon/praktijkhouder hier onder in het aanmeldformulier aan.
Willen jullie meerdere lezingen volgen dan graag per lezing het aanmeldformulier invullen.
Heb je een voorkeur voor een andere locatie dan je eigen praktijk geef dit dan aan bij het vakje Opmerkingen van het aanmeldformulier. Indien dit kosten met zich meebrengt, zijn deze voor de deelnemers.
De bedoeling is er een leerzame avond van te maken en naast het opdoen van nieuwe kennis je eigen handelen hieraan te spiegelen.

AANMELDFORMULIER:
De datum en starttijd van een lezing bepaal je dus zelf. De vroegste starttijd is 09.30 uur en de laatste eindtijd 22.00 uur.
Klik eerst hieronder naast Keuze lezing de door jullie gekozen lezing aan. Als je een keus gemaakt hebt, ‘opent’ daarmee de kalender’, hierop kan je dan de onderling afgesproken datum en starttijd aangeven voor de lezing. 

Op dit moment zijn de lezingen niet meer geaccrediteerd. Accreditatie wordt binnenkort opnieuw aangevraagd. Voorheen was de lezing Collageen bindweefsel door het KNGF geaccrediteerd voor 4 punten en de lezingen Gewrichtskraakbeen en Lumbale disci intervertebrales beide voor 3 punten voor de registers Algemeen fysiotherapeut en Manueeltherapeut.